MODERN PRODUCTS CNC
7 Jula 3/2 26000 Pančevo
+381 (0)62 89 68 421, +381 (0)63 162 64 58

Drugi o nama

Ukoliko želite da imate kvalitetne proizvode, koja pri tome nisu skupi i koju su proizveli pravi majstori, onda se obratite Modern Products CNC, nećete pogrešiti.
Prezadovoljni smo. Ja sam sarađivao sa Vama i mogu Vam reći da je ocena čista desetka. Vrhunski majstori, vredni ljudi. Sve ste profesionalno odradili.
Nenad Kovačević - Niš
Dragi Gorane, stalaža za kupatilo je perfektno uklopljena, izvanredno je sada iskorišten prostor oko radijatora i vizuelno deluje sasvim prirodno.
Rambo Amadeus - Beograd
Već smo sarađivali i moram priznati da ste maksimalno korektni, profesionalni i sve što smo se dogovrili ste ispoštovali. Ukoliko želite kvalitetne proizvode na pravom ste mestu. Sve što smo poručili od Vas, prezadovoljni smo kvalitetom.
Najtoplije Vas preporučujem Modern Protucts CNC.
Dragan Knežević - Pančevo
Među najboljima ste definitivno. Puno je razloga zašto ste među najboljima. Ljubaznost Vaših zaposlenih, kvalitet, odlične cene, vrhunski rad, apsolutno sve. Bravo, bravo!
Milan Janjić - Novi Sad
Samo tako nastavite, ne menjajte se. Cene za svačiji džep, proizvodi su Vam svetski a naši. Sarađivali smo i samo mogu da vas preporučim. Ako Vam trebaju proizvodi koje Modern Products CNC proizvodi na pravom ste mestu.
Novak Panić - Sombor
Upravo mi je stigla hranilica za ljubimce. Hvala Vam mnogo, vrlo brzo ću objaviti na društvenim mrežama. Oduševljena sam.
Lidija Vukićević - Beograd
Kao Vaš zadovoljni kupac, moram reći par stvari o firmi Modern Products CNC. Proizvodi su Vam sjajni, cene su zaista za svakoga, sve što smo se dogovorili maksimalno ste ispoštovali. Nemam ni jednu zamerku za Vas. Čista desetka ste.
Steva Lazarević - Kruševac
Pogledao sam Vaše proizvode, dogovorili se, poručio, sve je savršeno išlo. Prosto je bila milina sarađivati sa Vama. Sve ste odradili kako smo se dogovorili. Nastavite tako. Odlični ste.
Milutin Lakić - Subotica
Moram da Vas pohvalim i da Vas najtoplije preporučim. Profesionalni, ljubazni, ispoštovali ste sve dogovorene rokove i plus na sve to imate zaista povoljne cene. Nemojte da se menjate, samo tako nastavite.
Jovan Marković - Zrenjanin

0

GODINA ISKUSTVA

0

I VIŠE PROIZVODA

0

STALNO ZAPOLSENIH

0

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

DRUGI O NAMA

  • Već smo sarađivali i moram priznati da ste maksimalno korektni, profesionalni i sve što smo se dogovrili ste ispoštovali.
    Ukoliko želite kvalitetne proizvode na pravom ste mestu.
    Sve što smo poručili od Vas, prezadovoljni smo kvalitetom.
    Najtoplije Vas preporučujem Modern Protucts CNC.
  • Dragan Knežević

DRUŠTVENE MREŽE


  • Pratite nas na našim društvenim mrežama...

KONTAKT PODACI

MODERN PRODUCTS CNC

Adresa:7 Jula 3/2 26000 Pančevo Telefon:062/89-68-421, 063/162-64-58 Email adresa:modern.products.cnc@gmail.com Web adresa:www.modernproductscnc.com Dinarski Račun :340-11430115-55 Devizni Račun:340-10076627-02 ERSTE BANK
Copyright ©2020 All rights reserved | by It Media Centar Pančevo